Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Την απόκτηση αμυντικού μέσου εξετάζουν στον ΠΑΟΚ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ άργησε να γίνει παίκτης ενδεκάδας για τον ΠΑΟΚ, καθώς εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας στα μέσα Αυγούστου. Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ πιο σημαντικός για τα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί ανατράπηκαν, με τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Σουηδός πολυσύνθετος μέσος υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στο ματς με τον Λεβαδειακό, θα χάσει όλη τη σεζόν και άλλαξε τα πλάνα των «ασπρόμαυρων» ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Πλέον, για τους πρωτοπόρους της Super League αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Μάλιστα, η ανάγκη να βρεθεί ο «εκλεκτός» γίνεται πιο επιτακτική, λόγω του ότι τα συμβόλαια των Χοσέ Κάνιας και Εβγκέν Σάκχοφ λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και δεν είναι βέβαιο πως θα υπάρξει συμφωνία ανανέωσης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί, να ενταχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο έμψυχο υλικό της ομάδας, προκειμένου να «δέσει» γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα. Άλλωστε, θα χρειαστεί να μάθει και το παιχνίδι του Μαουρίσιο, ο οποίος θα κληθεί να… κουβαλήσει και ένα αρκετά μεγάλο βάρος, δεδομένων όλων των παραπάνω.

localStorage.clear();


Πηγή