Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Την Τετάρτη η τιμωρία της Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν

Την Τετάρτη η τιμωρία της Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν

Η δικαστής Κάρμεν Πέρεθ θα ανακοινώσει την Τετάρτη την τιμωρία της Μπαρτσελόνα για την περίφημη υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν έπειτα από την καταγγελία που είχε κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Ροχιμπλάνκος είχαν καταγγείλει την Μπαρτσελόνα για την υπόθεση της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν και για το χρονικό διάστημα που είχε συμφωνήσει με τον Γάλλο επιθετικό και όπως αναφέρει η εφημερίδα Sport, την Τετάρτη (17/09) πρόκειται να γίνει γνωστή η απόφαση.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέσω της εφημερίδας Mundo, οι πιθανές τιμωρίες είναι είτε 300 ευρώ πρόστιμο είτε ένας αγώνας κεκλεισμένων των θυρών στο Καμπ Νου, όπως αναφέρεται στην πρόταση του δικαστηρίου.

Η Ατλέτικο είχε ζητήσει αρχικά να μπλοκαριστεί η μεταγραφή του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερε, συνέχισε να κυνηγά νομικά το θέμα, ισχυριζόμενη πάντα ότι την περίοδο που η Μπαρτσελόνα είχε δώσει τα χέρια με τον Γάλλο επιθετικό η ρήτρα του βρισκόταν στα επίπεδα των 200 εκατομμυρίων ευρώ και δεν είχε πέσει ακόμα στα 120 εκατομμύρια ευρώ, ποσό στο οποίο μετακινήθηκε ο παίκτης στους Μπλαουγκράνα.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή