Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τον επόμενο «Καμαρά» και «Σισέ» έχει εντοπίσει ο Ολυμπιακός

Δυσάρεστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό για τον Αχμέντ Χασάν. Τελικά, η δεύτερη ιατρική διάγνωση στην οποία υποβλήθηκε για τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο έδειξε πως θα μείνει για αρκετά παραπάνω διάστημα εκτός δράσης.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να εξεταστεί από τους γιατρούς της Μπράγκα, οι οποίοι έφτασαν στα ίδια συμπεράσματα με εκείνους του Ολυμπιακού: δηλαδή ότι ίσως είναι απαραίτητη η επέμβαση στον μηνίσκο. Έτσι, το πιο πιθανό σενάριο αυτήν τη στιγμή είναι να γυρίσει από το νέο έτος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Βεβαίως, στο Λιμάνι είχαν ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις για την απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ένας από τους στόχους έχει βρεθεί και έχει την… υπογραφή του Φρανσουά Μοντέστο, του ανθρώπου που εντόπισε και έντυσε στα ερυθρόλευκα τα «λαχεία» Μαντί Καμαρά και Παπέ Σισέ.

Ο Κορσικανός φέρεται να έχει εντοπίσει μια ακόμα περίπτωση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον από τη γαλλική αγορά. Με δεδομένες τις επιτυχίες του και το «καλό» μάτι που έχει, το πιθανότερο σενάριο είναι να προχωρήσει και αυτή η κίνηση. Για τον οποία, πάντως, δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερα στοιχεία…

localStorage.clear();


Πηγή