Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ατζούν θέλει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού λόγω Τερίμ»

Η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, φέρνει και τηλεοπτικό ενδιαφέρον από την Τουρκία, με… εμπλεκόμενο τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η συνδρομητική πλατφόρμα EXXEN του «Mr Survivor» σκοπεύει να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού για να προβάλει τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, λόγω του Τερίμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η… βόμβα της μεταγραφής του Τούρκου προπονητή, που επισημοποιήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, άνοιξε την όρεξη στον Ατζούν Ιλιτζαλί, που φέρεται πως θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα της ομάδας του «τριφυλλιού» για τον επόμενο 1,5 χρόνο, όσο και το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα στην χώρα του, όσον αφορά την προπονητική και η πρόσληψή του στην ελληνική ομάδα, απασχόλησε έντονα ακόμη και τα δελτία ειδήσεων στη χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μουσταφά Γκιοκσέλ λοιπόν, η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα EXXEN, ιδιοκτησίας του Ατζούν, ενδιαφέρεται να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού και μάλιστα, η εταιρεία φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή