Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το ευχαριστώ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Έλληνες και οι συμβουλές του αδερφού του

Το ευχαριστώ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Έλληνες και οι συμβουλές του αδερφού του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους για τη στήριξη τους και για το ξενύχτι τους για να τον απολαύσουν, ενώ τόνισε πως πήρε συμβουλές από τον αδερφό του, Θανάση για τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσει το βραβείο του MVP.

Οι δηλώσεις του Γιάννη στη συνέντευξη Τύπου

Στην αρχή τόνισε: «Η οικογένεια μου είναι πολύ σημαντική για μένα και θέλω να μοιράζομαι όλες αυτές τις στιγμές μαζί τους. Δεν έχω ξανακάνει τέτοιο alley oop σαν αυτό που έβγαλα με τον Κάρι».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους Έλληνες: «Τους ευχαριστώ για τη στήριξη. Στηρίζουν την ομάδα μου, την οικογένεια μου. Ελπίζω με την αποψινή εμφάνισή μου να τους έκανα περήφανους. Ξέρω ότι ξενυχτάνε για μένα. Να γυρίσω στους Μπακς και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στα playoffs»

«Στο πρώτο μου All Star είχα άγχος, αλλά τώρα ήμουν χαλαρός. Ήμουν ο MVP μέχρι το τρίτο δωδεκάλεπτο, αλλά μετά ζεστάθηκαν οι άλλοι και έχασα το βραβείο. Ήταν σπουδαία εμπειρία. Διασκέδασα όπως και η οικογένειά μου. Πρέπει να μένεις ταπεινός. Το να είμαι ο ηγέτης της ομάδας δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο, οι συμπαίκτες μου με ενθαρρύνουν, και βλέπουν το ματς πολύ σοβαρά», ανέφερε στη συνέχεια.

Για το ότι ο Θανάσης έχει 2 MVP στο All Star Game του ελληνικού πρωταθλήματος: «Προσπαθώ να παίρνω συμβουλές για να κερδίσω και εγώ βραβείο MVP. Προσπάθησα να κάνω όσα είπε, αλλά δεν μπόρεσα να νικήσω και έτσι έχασα το βραβείο. Θέλω να τον φτάσω στα MVP».

Μάλιστα ο Greek Freak πριν ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου πήρε δύο καρέκλες και τις ετοίμασε για τα αδέρφια του (Άλεξ και Κώστα) για να κάτσουν δίπλα του σε μια όμορφη κίνηση.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή