Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το μήνυμα από τον βοηθό του Καρέρα για τον κορονοϊό: Μην γίνει η Ελλάδα σαν την Ιταλία

Το μήνυμα από τον βοηθό του Καρέρα για τον κορονοϊό: Μην γίνει η Ελλάδα σαν την Ιταλία

Μήνυμα στα ελληνικά προς τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, έστειλε ο στενός συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο, ώστε να μην ζήσει και η χώρα μας μια παρόμοια τραγωδία με αυτήν της Ιταλίας.

«Χαίρεται. Αυτήν τη στιγμή, την τόσο δύσκολη για όλους μας, σας παρακαλώ, μείνετε στο σπίτι. Γιατί πρέπει να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας, τους ηλικιωμένους ανθρώπους και τις ευπαθείς ομάδες. Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσουν όλα γρήγορα. Είμαι Ιταλός και πονάει η καρδιά μου για την πατρίδα μου, την οικογένειά μου και τα παιδιά μου.

Γι’ αυτό προσεύχομαι για όλους τους Έλληνες που νιώθω σαν αδέρφια μου και την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα μου να μείνουν στο σπίτι και να μην αφήσουν να γίνει αυτή η τραγωδία που έγινε στην Ιταλία. Μου λείπει πολύ ο κόσμος της ΑΕΚ, οι φαν μας. Παιδιά, λίγο υπομονή. Θα ξαναγυρίσουμε με μια μεγάλη αγκαλιά και πιο δυνατοί από πριν. Forza Italia, Forza Gercia», ήταν τα λόγια του.

Δείτε το βίντεο:

Ο στενός συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, Τζιανλούκα Κολονέλο, επέλεξε να στείλει στα ελληνικά το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας μας, αλλά και σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους, για την τεράστια προσοχή, που πρέπει όλοι να επιδείξουμε για τη μη εξάπλωση της πανδημίας του κορωναϊού. «Πονάει η καρδιά μου για την πατρίδα μου, προσεύχομαι για την Ελλάδα για να μην βιώσει την ίδια τραγωδία» τα λόγια του Ιταλού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή. 🇮🇹🇬🇷#aekfc #aekfamily #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #stayathome #quédateencasa #ficaemcasa #κορονοιος #Coronavirus #COVID19

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020


Πηγή