Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Το μήνυμα του Κανιθάρες για τον θάνατο του Ρέγιες που προκάλεσε αντιδράσεις

Το μήνυμα του Κανιθάρες για τον θάνατο του Ρέγιες που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο θάνατος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες το Σάββατο προκάλεσε απύθμενη θλίψη στον κόσμο του ποδοσφαίρου, το μήνυμα όμως του παλαίμαχου τερματοφύλακα Σαντιάγο Κανιθάρες που αναφερόταν στο δυστύχημα συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Βαλένθια με ανάρτηση στο Twitter άσκησε κριτική στο ότι το δυστύχημα του Ρέγιες προκλήθηκε από υπερβολική ταχύτητα, όπως αναφέρει η Marca.

Μάλιστα ο Κανιθάρες στάθηκε και στο γεγονός ότι ο Ρέγιες δεν ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

«Το να οδηγείς με υπερβολική ταχύτητα είναι μια κατακριτέα συμπεριφορά. Στο δυστύχημα αυτό υπήρξαν θύματα πέρα από τον οδηγό. Ο Ρέγιες δεν αξίζει τιμές ήρωα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι λυπηρό αυτό που του συνέβη και προσεύχομαι για την ψυχή του» έγραψε στο Twitter.

Το μήνυμα του πρώην τερματοφύλακα προκάλεσε αρνητικά σχόλια, αλλά υπήρξαν και κάποιοι που συμφώνησαν μαζί του.

Ο Κανιθάρες βέβαια συμπλήρωσε: «Ίσως να μην το εξήγησα καλά. Φυσικά και αξίζει τιμές για την καριέρα και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Διαβάζω όλες τις απόψεις και τις σέβομαι, ακόμη κι όσες περιλαμβάνουν ύβρεις. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να καυτηριάσω την αναλγησία και να προκαλέσω τη συζήτηση για το ότι τα λάθη που κάνουμε εμείς φέρνουν πόνο».


Πηγή