Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Το μήνυμα του Μάρτινς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς, με μήνυμά του στα social media, στάθηκε στην ενότητα που πρέπει να υπάρχει ενώ τόνισε πως αν ο Ολυμπιακός να παίζει όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα.

«Στεκόμαστε μαζί σε όλες τις νίκες και τις ήττες. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως απόψε, θα είμαστε οι πρωταθλητές. Η στήριξή σας είναι απίστευτη και απαραίτητη. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός στο λογαριασμό του στο twitter.

Ένα αυτογκόλ χθες ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ που χωρίς τελική μέχρι το… 96′ στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε από το Φάληρο με το διπλό. Πρόκειται για τη δεύτερη σερί νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά στα ντέρμπι, συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα και πλέον έπιασε και κορυφή μαζί με Ατρόμητο.

Όμως για να φύγει με το διπλό έπρεπε ο Πασχαλάκης να κάνει μια σπουδαία εμφάνιση (τέσσερις μεγάλες επεμβάσεις), ο Χασάν να σημαδεύει δοκάρι και τις διαφημιστικές ταμπέλες και οι παίκτες του Ολυμπιακού απλά να μην μπορούν να κάνουν γκολ μία από τις 15 τελικές που έφτιαξαν στο δεύτερο ημίχρονο (23 συνολικά).

localStorage.clear();


Πηγή