Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το μεγάλο στοίχημα του Γιουσέιν Μπολτ

Στις 12 Οκτωβρίου οι Central Coast Mariners αντιμετωπίζουν τη Macarthur South West United. Αυτή είναι η ημερομηνία που έχει βάλει σημάδι ο Γιουσέιν Μπολτ και τρέχει να προλάβει ώστε να είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης.

Ο Τζαμαϊκανός πρώην σπρίντερ εκτιμά ιδιαιτέρως την ευκαιρία που του έδωσαν οι Αυστραλοί να ζήσει το όνειρο παίζοντας ποδόσφαιρο και θέλει να τους ανταποδώσει όχι απλά παίζοντας αλλά σκοράροντας κιόλας.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος και αν ξεκινήσω (σ.σ. εννοεί στο αρχικό σχήμα) θα είναι σημαντικό για εμένα. Θα έδειχνε ότι η δουλειά που κάνω εξαργυρώνεται με τον προπονητή να μου δίνει αυτοπεποίθηση – οπότε θα είναι μεγάλο βήμα για εμένα.

Παίζοντας 45′ κόντρα στη North Shore ήταν καλά, στα τελευταία 10′ άρχισα να κουράζομαι αλλά πίεσα και αυτό ήταν λόγω των προπονήσεων.

Αισθάνομαι ότι βελτιώνομαι. Η επαφή μου γίνεται καλύτερη, χρειάζομαι και άλλο, αλλά με περισσότερη προπόνηση και αφοσίωση στις δεξιότητές μου θα είμαι εντάξει.

Το να παίρνω περισσότερα λεπτά είναι ο στόχος. Πιστεύω αυτός είναι ο σκοπός κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλεις να παίζεις όσο περισσότερο μπορείς. Πραγματικά ανυπομονώ για τις 12 Οκτωβρίου, ώστε να δώσω το καλύτερό μου όπως πάντα.

Για μένα, το να σκοράρω θα ήταν σπουδαίο. Οι Central Coast Mariners μου έδωσαν την ευκαιρία και το καλύτερο για μένα είναι να τους ξεπληρώσω σκοράροντας γκολ. Αν πετύχαινα ένα γκολ γι’ αυτόν το σύλλογο θα σήμαινε ότι είμαι στη σωστή κατεύθυνση».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή