Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Το νέο όνομα μέσου που ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ

Το νέο όνομα μέσου που ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ισμαέλ Σίλβα, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Γιουνούς Σανκαρέ της Μπορντό.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μαζί με δύο ισπανικούς συλλόγους, τη Βιγιαρεάλ και την Λεγκανές, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 29χρονο μέσο, με τους Γιρονδίνους να βρίσκονται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα και τον ΠΑΟΚ να έχει προσεγγίσει τις προηγούμενες ημέρες την πλευρά του.

Ο έμπειρος μέσος, που φυσικά είναι και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν σε 33 ματς (1 γκολ, 3 ασίστ) με την Μπορντό, η οποία πριν δύο χρόνια έδωσε 3 εκατ. ευρώ στη Λιλ για να τον κάνει δικό της.

Ο Σανκαρέ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, έφτασε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα (44 συμμετοχές, 1 γκολ, 6 ασίστ), προτού ξεκινήσει ένας κύκλος δανεισμών σε Ρεμς, Ντιζόν, Βαλενσιέν, ενώ έχει περάσει και από την Γκινγκάμπ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει εκτός Γαλλίας.


Πηγή