Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΠΑΠ GAME TIME με τον Διονύση Χιώτη

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας μιλάει ακόμα για τους αγώνες της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και της Bundesliga, Σάλκε-Ντόρτμουντ.

Η αυλαία πέφτει την Κυριακή στην κανονική περίοδο της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Διονύση Χιώτη.

Ο πρώην διεθνής γκολκίπερ και νυν Υπεύθυνος Ανάπτυξης Τερματοφυλάκων της ΑΕΚ αναλύει το ντέρμπι της πρωτοπόρου της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena (19:00). Υποστηρίζει ότι την Κυριακή η ΑΕΚ θα κάνει ακόμα καλύτερη εμφάνιση από αυτή στον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου κέρδισε με 3-0 τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους «8» του Champions League με τον ΑΠΟΕΛ, σχολιάζει ακόμα τον αγώνα της Premier League, Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι και το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, Σάλκε-Ντόρτμουντ. Και οι 2 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 19:30.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Πηγή