Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Το οργισμένο μήνυμα του Λουκάκου μετά την ρατσιστική επίθεση στην Καλιάρι

Το οργισμένο μήνυμα του Λουκάκου μετά την ρατσιστική επίθεση στην Καλιάρι

O Λουκάκου πέρασε στην αντεπίθεση έπειτα τη ρατσιστική επίθεση στο γήπεδο της Κάλιαρι και ζήτησε την άμεση και έντονη αντίδραση των Ομοσπονδιών. Στο πλευρό του και η Κάλιαρι.

«Πολλοί ποδοσφαιριστές υπέστησαν ρατσιστική επίθεση, κάτι που έγινε και σε μένα.Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι και δεν πρέπει να δεχόμαστε καμία μορφή διάκρισης που ντροπιάζει το ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο να αντιδράσουν έντονα σε όλες τις μορφές διακρίσεων.

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Twitter, Facebook…) θα πρέπει να δουλέψουν καλύτερα και σε συνεργασία με τους συλλόγους, αφού κάθε ημέρα παρατηρείς τουλάχιστον ένα ρατσιστικό σχόλιο κάτω από ένα ποστάρισμα έγχρωμου ανθρώπου…

Το φωνάζουμε χρόνια και ακόμα δεν γίνεται τίποτα… Κυρίες και κύριοι, είμαστε στο 2019 και αντί να πηγαίνουμε μπροστά κάνουμε βήματα προς τα πίσω και νομίζω ότι ως παίκτες χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε μία δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα, ώστε να κρατήσουμε το ποδόσφαιρο καθαρό και διασκεδαστικό για όλους» τόνισε ο Λουκάκου έπειτα τη ρατιστική επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς της Κάλιαρι στο κυριακάτικο ματς στη Σαρδηνία.

Η Κάλιαρι πήρε άμεσα θέση, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας είπε… «Οχι στον ρατσισμο» με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της. Μάλιστα, η Ίντερ έκανε retweet.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή