Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Το πρώτο «σκανάρισμα» στους Έλληνες διαιτητές έκανε ο Κλάτενμπεργκ

Το πρώτο «σκανάρισμα» στους Έλληνες διαιτητές έκανε ο Κλάτενμπεργκ

Μπορεί να μην έχει «κλείσει» και τυπικά, όμως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αξιοποίησε την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Αστέρα Βουλιαγμένης με το να δει αρκετά παιχνίδια της φετινής Super League 1 αλλά και ματς των Ελλήνων διεθνών διαιτητών.

Και όλα αυτά ενώ την Δευτέρα (27/07) είναι ιδιαίτερα πιθανό να βγουν οι νέοι πίνακες διαιτησίας.

Ο Άγγλος έριξε το βάρος σε κρίσιμους αγώνες και σε ντέρμπι των πλέι οφ, όπου δόθηκαν ευκαιρίες -και λόγω κορονοϊού- και σε Έλληνες διαιτητές. Επίσης, φρόντισε να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ, προφανώς με έμφαση σε αγώνες όπως το Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Ήθελε να έχει ο ίδιος εικόνα και να κάνει την δική του αξιολόγηση.

Ο Κλάτενμπεργκ ήταν και την Πέμπτη (23/07) στην Ελλάδα και μετά αποχώρησε για να επιστρέψει ξανά στη χώρα μας όταν υπογράψει το συμβόλαιό του. Στην συνέντευξή του πάντως προς τους εκπροσώπους του Big 4 και το προεδρείο της ΕΠΟ έδειξε… μάχιμος, αρκετά σκληρός, αποφασισμένος και είχε πλάνο και απαντήσεις σχεδόν για όλα.

Μεταξύ άλλων, θέλει να ακούγονται όσα συζητούν στο VAR ο διαιτητής με το control room, ακόμα να υπάρχει πιο καλή επικοινωνία ΚΕΔ και ΕΠΟ με τα media αλλά και φυσικά και πιο καλή επαφή με τους ίδιους τους διαιτητές.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή