Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το πρώτο «όχι» για Σολδάνο κι οι πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι μέσα στο 2018

H υπόθεση «Σολδάνο» παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», φαίνεται πως έχουν θέσει τον Αργεντινό ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, επιβεβαιώθηκε στην χώρα του τάγκο πως οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ουνιόν Σάντε Φε, ενώ εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Παρόλα αυτά, κατά μία πηγή η πρώτη πρόταση προς το σύλλογο δεν έγινε δεκτή.

Δεδομένα, η Ουνιόν πιέζεται για να τον πουλήσει μιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, όμως, φαίνεται πως προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, επιδιώκει να κλείσει πρώτα τη συμφωνία με την Ουνιόν που έχει το 75% των δικαιωμάτων του και μετέπειτα να εξασφαλίσει και το 25% που ανήκει στον ίδιο και στην οικογένεια του. Πάντως, πάρα τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει κλείσει η συμφωνία αυτό δεν έχει συμβεί – για την ώρα.

Ωστόσο, οι Αργεντινοί, τις τελευταίες ώρες υποστηρίζουν πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία πριν το Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται πριν την αλλαγή του χρόνου ο Σολδάνο να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού.

localStorage.clear();


Πηγή