Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Το τελευταίο χαρτί του Ποκετίνο...

Το τελευταίο χαρτί του Ποκετίνο…

Αποκλεισμός σοκ από την Κόλτσεστερ, σοκαριστική επτάρα από τη Μπάγερν, εικόνα διάλυσης απέναντι στη Μπράιτον. Η Τότεναμ είναι σε κρίση και αναζητούνται φρέσκες ιδέες για να βγει από το αδιέξοδο! Ο Ποκετίνο έδειξε ανήμπορος, αδύναμος και ανίκανος να κάνει το οτιδήποτε για να αλλάξει τα δεδομένα και την κατάσταση στην αγωνιστική… κατρακύλα της Τότεναμ στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τη Μπράιτον. Κάτι ανάλογο συνέβη και στον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Κόλτσεστερ. Η Τότεναμ έχει δείξει καιρό τώρα πως είναι βαριά… άρρωστη αγωνιστικά και αυτό δεν φάνηκε μόνο στο League Cup. Στην αρχή της σεζόν έτσι και αλλιώς οι εκτιμήσεις ήθελαν την Τότεναμ να μένει και φέτος χωρίς τίτλο εκτός εάν κάνει την υπέρβαση στο Κύπελλο και ίσως να μπορούσε να μπει τετράδα και φυσικά πίσω από ομάδες όπως οι Σίτι και Λίβερπουλ. Oι Σπερς έχουν μαζεμένα πολλά προβλήματα. Ο Αργεντίνος εξήγησε πως μία ομάδα για να είναι καλά πρέπει να είναι πνευματικά, ψυχολογικά και αγωνιστικά δυνατή και να παίζουν όλοι για την ομάδα. Άφησε δε να εννοηθεί πως νιώθει ότι υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες με άλλη… ατζέντα και ότι δεν λειτουργούν για το καλό της Τότεναμ και τους στόχους της.

Τι θα συμβεί τον Γενάρη; Θα αποχωρήσει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο; Οι Τimes τονίζουν πως ο Αργεντίνος σκοπεύει να επιταχύνει την «εκκαθάριση» παικτών που δεν πείθουν με την εικόνα τους μέχρι τώρα. Ο Ερικ Ντάιερ είναι ένας από τους πέντε που έχουν μπει στους υπο παραχώρηση. Ο 25χρονος μέσος δεν παραχωρήθηκε το καλοκαίρι και η διάθεσή του δεν είναι η καλύτερη. Αλλωστε, οι Λονδρέζοι του χρεώνουν «αδιαφορία» στα μεγάλα φετινά ραντεβού. Κρίστιαν Έρικσεν,Βίκτορ Γουανιάμα, Σερζ Οριέ και Ντάνι Ρόουζ είναι οι άλλοι τέσσερις παίκτες που θα αποχωρήσουν, με τον Ντάνιελ Λίβι να στηρίζει τον Ποκετίνο. «Διατηρούμε μια πολύ καλή σχέση και είναι εξαιρετικό να έχω αυτή τη στήριξη. Του είπα πάντα ότι εκτός από πρόεδρος είναι και φίλος μου» τόνισε ο Ποκετίνο για τον ισχυρό άνδρα της Τότεναμ.

«Να είσαι ταπεινός όταν είσαι στην κορυφή και να έχεις αξιοπρέπεια όταν είσαι κάτω» κατέληξε και είναι έτοιμος να βάλει σε μια τάξη την κατάσταση στον σύλλογο. Οσο για τον Έρικσεν, ο Δανός προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός πως δεν πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι, ωστόσο δεν… πείθει. Πιέζει αρκετά για να φύγει και ο Αργεντίνος θέλει να «ξεφορτωθεί» άμεσα έναν ποδοσφαιριστή που έχει το μυαλό του αλλού, ακόμα κι αν πρόκειται για έναν μεγάλο ηγέτη. Παράλληλα, ο Ποκετίνο στέλνει και μήνυμα σε άλλους… δυσαρεστημένους με τη διοίκηση!

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή