Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το deal της ΑΕΚ με τη Μάλαγα για τον Μοράν

Στην Ανδαλουσία και στη Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ερίκ Μοράν, έπειτα από το deal στο οποίο έφτασε ο σύλλογος της Segunda Division με την ΑΕΚ για τη μετακίνηση του 27χρονου μέσου. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Ισπανία, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ήταν αυτή που έκανε γνωστή τη συμφωνία με τους «μποκερόνες», με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ερίκ Μοράν στην Μάλαγα. Ο ποδοσφαιριστής θα είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και η ισπανική ομάδα έχει οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Λίγο αργότερα και η Μάλαγα επισημοποίησε την απόκτηση του Μοράν, ο οποίος από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε και προπονήσεις με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Η συμφωνία της Ένωσης με τους Ανδαλουσιανούς μπορεί να χαρακτηριστεί έως και ιδανική, για έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογιζόταν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του. Σε αυτήν προβλέπεται ο δανεισμός του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και η οψιόν αγοράς του θα είναι υποχρεωτική, εφόσον η νυν ομάδα του εξασφαλίσει την άνοδο στην Primera Division. Φυσικά, η Μάλαγα μπορεί να αγοράσει τον παίκτη οποιαδήποτε στιγμή εκείνη θελήσει, νωρίτερα του προβλεπόμενου.

localStorage.clear();


Πηγή