Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τρέλα στη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα - «Να κάνουν άγαλμα στον Κλοπ»

Τρέλα στη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα – «Να κάνουν άγαλμα στον Κλοπ»

Η Premier League ξαναρχίζει και η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ είναι έτοιμη να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Από το 1990 πέρασαν τριάντα χρόνια, τα οποία φάνηκαν ακόμη περισσότερα στους οπαδούς των κόκκινων. Η ώρα για να μπει τέλος στην «κατάρα» όμως και να επιστρέψει η Λίβερπουλ στην κορυφή της Αγγλίας, πλησιάζει.

Η Premier League ξαναρχίζει την Τετάρτη και η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ απέχει ελάχιστα από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, του πρώτου πρωταθλήματος μετά το 1990, με αποτέλεσμα ο Γιούργκεν Κλοπ να ετοιμάζεται να μετατραπεί σε θρύλο του κλαμπ. Και ενδεχομένως και σε… άγαλμα.

«Νομίζω ότι ο Γιούργκεν είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Απλά ταίριαξε με τη Λίβερπουλ. Έχει πάει σε άλλο επίπεδο την ομάδα. Όταν καταφέρει να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα με τον σύλλογο, τότε νομίζω ότι θα ήταν καλό να του κάνουν ένα άγαλμα», ήταν τα λόγια του ιστορικού αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με ακόμη ένα… κοπλιμέντο για τη δουλειά του Γερμανού προπονητή.

«Μακάρι κι εγώ να ήμουν ακόμα 30 ετών κι όχι 40 και να μπορούσα να συμμετέχω σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον μοντέλο της Λίβερπουλ που έχει φτιάξει».


Πηγή