Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Συλλυπητήρια από Φενέρμπαχτσε και Εφές και έκφραση αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό

Στο κλίμα αλληλεγγύης που εκφράζει η Τουρκία στην Ελλάδα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη συμμετέχουν οι δύο σύλλογοι της γειτονικής χώρας που λαμβάνουν μέρος στη Euroleague.

Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης από την Τουρκία, καθώς χιλιάδες χρήστες του Twitter από τη γειτονική χώρα έσπευσαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους «φίλους» Έλληνες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης (Εφές) και η ομάδα των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη (Φενέρμπαχτσε) έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, η Αναντολού Εφές προχώρησε σε συλλυπητήρια ανάρτηση, κάτω από τις ανακοινώσεις των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Twitter, γράφοντας: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Η Φενέρμπαχτσε, από την πλευρά της, ανέφερε κάτω από τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της Euroleague στο Twitter: «Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας μετά το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».


Πηγή