Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τρόμαξαν στην ΑΕΚ με Ματσιούλις αλλά γλίτωσε τα χειρότερα

Τρόμαξαν στην ΑΕΚ με Ματσιούλις αλλά γλίτωσε τα χειρότερα

Από πολλές άτυχες στιγμές συνοδεύτηκε το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάμπεργκ, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Basketball Champions League. Η πιο άτυχη από αυτές αφορά τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος στα πρώτα 15” της δεύτερης περιόδου αποχώρησε με χτύπημα στον ώμο.

Ο Λιθουανός μετέβη αμέσως στα αποδυτήρια, σφαδάζοντας στους πόνους, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Βαμβέργης, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο έμπειρος φόργουορντ απέφυγε τα [πολύ χειρότερα, αλλά πιθανότατα θα χάσει τα επόμενα ματς της ένωσης, μαζί και τον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης (03/04).

Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο Ματσιούλις θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ότι πράγματι δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό και για να εξακριβωθεί πλήρως το μέγεθος της ζημιάς.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε σχετικά ότι: «Από οστικό οίδημα κεφαλής αριστεράς κερκίδας (στον αγκώνα) με πιθανή συνδεσμική βλάβη ταλαιπωρείται ο Γιόνας Ματσιούλις.

Αυτό έδειξε ο πρώτος απεικονιστικός έλεγχος σε νοσοκομείο της Βαμβέργης. Θα ακολουθήσει λεπτομερής απεικονιστικός έλεγχος με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα».


Πηγή