Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο τερματοφύλακας της Μαγιόρκα, Ιβάν «Πίτσου» Κουέγιαρ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι.
Μέρος της διακόσμησης στην αίθουσα εστίασης του προπονητικού κέντρου κατέρρευσε πάνω του.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα (28/9) στο Ciutat Esportiva Antonio Asensio, γνωστό και ως «Son Bibiloni», πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Λουίς Γκαρσία.
Παραμένει υπό παρακολούθηση
Μετά το ατύχημα, ο Κουέγιαρ διακομίστηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει θεραπεία και να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Η Μαγιόρκα ενημέρωσε πως η πορεία της υγείας του είναι καλή, ενώ οι γιατροί συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάστασή του, έχοντας αποκλείσει περαιτέρω επιπλοκές. Ο τερματοφύλακας θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες 24 ώρες.
Σε ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν κατέρρευσε πάνω του μια μεγάλη κατασκευή που αποτελούσε τμήμα της διακόσμησης στην αίθουσα εστίασης του αθλητικού κέντρου.
Με μία διαθέσιμη λύση κάτω από τα δοκάρια
Ο τραυματισμός του Κουέγιαρ περιορίζει τις επιλογές του Λουίς Γκαρσία στη θέση του τερματοφύλακα.
Ο Λούκας Μπέργκστρομ βρίσκεται αυτή την περίοδο με την εθνική ομάδα της Φινλανδίας, με αποτέλεσμα ο Αρνάου Τένας να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας.
Πηγή
Daily-News.GR Η Καθημερινή σας ενημέρωση – dailynews.gr
