Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τσέλσι: «Λονδρέζος» με κάθε επισημότητα ο Μούντρικ -Έναντι 100 εκατ. ευρώ [βίντεο]

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι από την Κυριακή (15/01) ο Μικάιλο Μούντρικ.

Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου Ουκρανού διεθνούς εξτρέμ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, μεταγραφή που σύμφωνα με το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα της Ουκρανίας θα αποφέρει στα ταμεία της 70 εκατομμύρια ευρώ κι άλλα 30 εκατ. που προβλέπονται ως μπόνους».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη αυτό θα είναι διάρκειας 8.5 ετών!

Ο Μούντρικ αποτελεί το πέμπτο απόκτημα για το συγκρότημα του Γκρέιαμ Πότερ, καθώς έχουν ήδη υπογράψει στην περίοδο του Ιανουαρίου ο αμυντικός Μπενουά Μπαντιασίλ, ο επιθετικός Ντέιβιντ Φοφανά, ο μέσος Αντρέι Σάντος και ο Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης .

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Τσέλσι είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ήρθα σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα κι αυτό είναι κάτι πολύ ελκυστικό για μένα σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου», ανάφερε σε δήλωσή του ο Μούντρικ και πρόσθεσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ να δουλέψω και να μάθω πολλά από τον προπονητή μου και το επιτελείο του».

Ο Μούντρικ, ο οποίος αναδείχθηκε ο παίκτης της χρονιάς της Σαχτάρ για δεύτερη σερί σεζόν, τράβηξε τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στη φάση των ομίλων του Champions League όπου σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ μετρά και 8 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Είναι ο δεύτερος Ουκρανός παίκτης που έχει υπογράψει η Τσέλσι. Την αρχή έκανε ο Αντρι Σεφτσένκο το 2006, προερχόμενος από τη Μίλαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Άρσεναλ φέρεται να βρισκόταν σε συζητήσεις για την απόκτησή του, καθώς οι πρωτοπόροι της Premier League αναζητούσαν έναν παίκτη για την επίθεση, μετά τη μακροχρόνια απουσία του Βραζιλιάνου στράικερ, Γκαμπριέλ Ζεζούς, λόγω χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο.


Πηγή