Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τσέλσι: Μπορεί πλέον να πουλήσει εισιτήρια – Πήρε άδεια από την κυβέρνηση

Η Τσέλσι θα επιτρέπεται να πουλάει εισιτήρια για εκτός έδρας αγώνες, αναμετρήσεις κυπέλλου καθώς και αγώνες της γυναικείας ομάδας.

Η βρετανική κυβέρνηση προχώρησε σε αλλαγές στην ειδική άδεια του συλλόγου.

Ο σύλλογος δεν μπορούσε να πουλήσει εισιτήρια από τότε που ο ιδιοκτήτης Ρομάν Αμπράμοβιτς υπέστη κυρώσεις από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της αντίδρασής της στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την τροποποιημένη άδεια, τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα πηγαίνουν απευθείας στην Premier League και στη συνέχεια θα διανέμονται.

Με κόσμο η Τσέλσι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League

Η κίνηση αυτή σημαίνει ότι η Τσέλσι θα μπορεί να πουλήει εισιτήρια για τον εντός έδρας προημιτελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 6 Απριλίου και τον ημιτελικό του FA Cup στο στάδιο Γουέμπλεϊ το Σάββατο 16 Απριλίου με την Κρίσταλ Πάλας.

Οι εκτός έδρας οπαδοί μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια για τους αγώνες της Premier League στο Stamford Bridge, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην Premier League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επόμενος αγώνας της Τσέλσι για τη γυναικεία Super League είναι στις 3 Απριλίου στο Kingsmeadow με αντίπαλο τη Ρέντινγκ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την άρση του περιορισμού έδωσε ο Βρετανός υπουργός Αθλητισμού

Ο Nigel Huddleston δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υπομονή τους όσο εμείς ασχοληθήκαμε με τις ποδοσφαιρικές αρχές για να γίνει αυτό δυνατό.

«Από τότε που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προστέθηκε στον κατάλογο κυρώσεων του Ηνωμένου Βασιλείου για τους δεσμούς του με τον (Ρώσο πρόεδρο) Βλαντιμίρ Πούτιν, έχουμε εργαστεί εκτενώς για να διασφαλίσουμε ότι ο σύλλογος μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα διασφαλίζουμε ότι το καθεστώς κυρώσεων συνεχίζει να εφαρμόζεται».

Ενώ μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Τσέλσι και οι οπαδοί που αγόρασαν εισιτήρια πριν από τις κυρώσεις μπορούν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της Premier League, η κυβέρνηση δήλωσε ότι έγινε εξαίρεση για το γυναικείο πρωτάθλημα, καθώς «υπάρχει κίνδυνος να μείνουν άδειες οι κερκίδες σε αυτούς τους αγώνες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι οπαδοί της Τσέλσι μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια για μελλοντικούς εκτός έδρας αγώνες της Premier League, με τα όποια έσοδα να πηγαίνουν στη γηπεδούχο ομάδα.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων από τους αγώνες του FA Cup και του Champions League θα πηγαίνουν «μέσω της Premier League στον αντίστοιχο διοργανωτή ή στην γηπεδούχο ομάδα και όχι στην Τσέλσι, προκειμένου να παραμείνουν σύμφωνοι με τις ισχύουσες κυρώσεις».


Πηγή