Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τσιτσιπάς: Έδωσα τα πάντα στο κορτ, είμαι περήφανος για τον εαυτό μου | ΣΠΟΡ

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε λίγο μετά την πρόκρισή του στους «8» του Australian Open.

Η επική νίκη επί του Τέιλορ Φριτζ ήρθε χάρη στην επιμονή και την ψυχραιμία του Έλληνα τενίστα, ο οποίος δεν παράτησε σε κανένα σημείο το παιχνίδι. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν ένα επικό ματς. Έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω», δήλωσε ο Ελληνας πρωταθλητής στην on-court συνέντευξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έδωσα τα πάντα στο κορτ είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου, για τον τρόπο που έμεινα συνεπής σε κρίσιμες και σημαντικές στιγμές. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και από το κοινό που είχε πάρει “φωτιά”. Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό όλο αυτό», πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Ήξερα ότι θα ήταν ένα πολύ απαιτητικό ματς. Ήθελα να μείνω μέσα στο ματς, να μην τα παρατήσω, να δουλέψω, να είμαι υπομονετικός. Στο τέλος αποζημιώθηκα για την επιμονή μου, ήμουν και λίγο τυχερός».

Όσο για το πόσο σημαντική ήταν η στήριξη του κοινού, είπε χαρακτηριστικά: «Ένιωσα ότι το κοινό ήταν στο πλευρό μου, με στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έχω αυτή τη στήριξη και στο τέλος νομίζω ότι τους αποζημίωσα».

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Σίνερ, από τον οποίο ο Στέφανος περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι: «Ο Γιανίκ παίζει τελευταία πολύ καλά. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι από αυτόν. Τώρα επικεντρώνομαι στο να κάνω γρήγορα την αποθεραπεία μου, να αξιοποιήσω το ρεπό μου αύριο και να επιστρέψω στο κορτ».


Πηγή