Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τότεναμ: Σκηνές τρόμου για τον Έμερσον -Προσπάθησαν να τον ληστέψουν, «έπεσαν» 29 πυροβολισμοί

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Έμερσον Ρόγιαλ, διέφυγε σώος και αβλαβής, αφού έγινε στόχος ένοπλου ληστή στη Βραζιλία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την O Liberal, ο 23χρονος είχε μόλις βγει από ένα νυχτερινό κέντρο στην πόλη του, το Σάο Πάολο, γύρω στις 3 τα ξημερώματα και έβγαζε φωτογραφίες με έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, όταν ένα άτομο τον σημάδεψε με όπλο απαιτώντας τα πράγματά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποστηρίζεται ότι ο αστυνομικός τράβηξε το όπλο του και άνοιξε πυρ εναντίον του ληστή, με τον Ρόγιαλ να διαφεύγει σώος και αβλαβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν είκοσι εννέα πυροβολισμοί εναντίον του δράστη, ένας από τους οποίους τον χτύπησε στην πλάτη και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το UOL, ο δράστης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το πρωί της Παρασκευής για την αφαίρεση της σφαίρας.

Ωστόσο, ο Ρόγιαλ κατάφερε να μεταβεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με τον πατέρα του και τον διευθυντή του για να καταθέσει μήνυση.

Πώς ξεκίνησε το περιστατικό στη Βραζιλία για τον παίκτη της Τότεναμ

Ο Ρόγιαλ είχε βγει να διασκεδάσει με την οικογένειά του και τους φίλους του στο νυχτερινό κέντρο New Trips, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Παουλίστα – έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους που διασχίζει το κέντρο του Σάο Πάολο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

‘Διασκέδαζα και φεύγοντας συνέβη όλη αυτή η υπόθεση, η οποία ήταν πολύ άσχημη’, δήλωσε ο πατέρας του παίκτη στην Globo Esporte. ‘Πραγματικά, μια σκηνή φρίκης. Δεν το εύχομαι αυτό σε κανέναν.

‘Αυτός (ο αστυνομικός) πήγε με τον Ρουαγιάλ στο αυτοκίνητο και όταν συνειδητοποίησε ότι γινόταν ληστεία και ο εγκληματίας σημάδευε με το όπλο τον Έμερσον, ο αστυνομικός άρχισε να ανταλλάσσει πυροβολισμούς μαζί του.

‘Υπήρχαν περίπου πέντε ή έξι άτομα μαζί του. Ο καθένας πήγε σε διαφορετική πλευρά τρέχοντας, επειδή δεν ήξερε από πού έρχονταν οι πυροβολισμοί’.

Ο Ρόγιαλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διακοπές στην πατρίδα του μετά το ντεμπούτο του στην Τότεναμ.

Ο Έμερσον πήρε μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα στην Τότεναμ

Ο αμυντικός μετακόμισε στο Βόρειο Λονδίνο από την Μπαρτσελόνα έναντι 25,8 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς οι Σπερς προκρίθηκαν στο Champions League της επόμενης σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει στο ενεργητικό του επτά συμμετοχές με τη Βραζιλία, αλλά δεν περιλαμβάνεται στην αποστολή της για τα φιλικά παιχνίδια με την Ιαπωνία και την Αργεντινή αυτή την εβδομάδα.

‘Το όνειρό μου είναι να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο’, δήλωσε ο Ρόγιαλ τον περασμένο μήνα. ‘Είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου και δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω. Είναι το παιδικό μου όνειρο. Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά νομίζω ότι αυτό που μετράει είναι η ωριμότητα και η θέληση να παίξω. Έχω πολλά και από τα δύο.

‘Πρέπει να αποδώσω σε επίπεδο συλλόγου για να είμαι στην ομάδα του Τίτε στο τέλος της χρονιάς και το έχω κάνει αυτό. Πιστεύω ότι βελτιώνομαι και θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και με τη διοίκηση του Κόντε’.


Πηγή