Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Υπάρχουν κάποιοι μαχητές που γίνονται «Unstoppables» – Αστέρια του αθλητισμού που αξίζει να γνωρίσουμε

Στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο αθλητισμός είναι κάτι περισσότερο από εγγεγραμμένος στο DNA μας. Κι ενώ μπορεί ο πρωταθλητισμός να είναι για τους λίγους, ακόμα και τότε το ταλέντο και η ευγενής άμιλλα των αθλητών μας υπερτερούν κάθε επίδοσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κερδίζουν το πιο ζεστό μας χειροκρότημα. Ξεπερνούν κάθε δυσκολία και βάζουν στόχο την κορυφή. Συνεχίζουν τη σπουδαία παράδοση του ελληνικού αθλητικού ιδεώδους μέσα από εντατική προπόνηση και μεγάλη προσπάθεια. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των «Unstoppables» που με την προσήλωση και τις ικανότητές τους ταξιδεύουν τα ελληνικά χρώματα σε όλον τον πλανήτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κυρίες
και κύριοι, αξίζει να γνωρίσουμε κάποιες
προσωπικότητες αθλητών με σπάνια
χαρίσματα που είναι ασταμάτητοι στην
προσπάθειά τους να επιτύχουν τους
στόχους τους δίνοντας συνεχώς τον
καλύτερό τους εαυτό.

Λεωνίδας Τσορτανίδης: Είναι μόλις 23 ετών και χαράζει ήδη το δικό του δρόμο στο αγώνισμα της ιστιοσανίδας, γνωστό και ως Formula 1 της ιστιοπλοΐας, όπως χαρακτηρίζεται η κλάση Iqfoil, με σημαντικές διακρίσεις σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Η αγάπη του για το νερό τον συντροφεύει από τα 8 του χρόνια, ενώ το πάθος του για το υγρό στοιχείο είναι κομμάτι του DNA του, μιας και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ειδυλλιακό νησί της Άνδρου με την εξαιρετική παράδοση στη ναυτοσύνη. Το δεύτερο παιδί από μια πολυμελή οικογένεια (έχει άλλα 9 αδέλφια) έχει μάθει από πολύ νωρίς την έννοια του σεβασμού και της εκτίμησης, της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας.

 Λεωνίδας Τσορτανίδης
Λεωνίδας Τσορτανίδης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δώρα Γκουντούρα: Ένα ακόμα τρομερό παιδί του αθλητισμού, η 26χρονη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Νο3 στη σπάθη γυναικών. Έχει κατακτήσει δύο μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα, ένα Χάλκινο και ένα Χρυσό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ κέρδισε επάξια και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ικανότητά της να ξεπερνά ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό έχει σταθεί παροιμιώδης στα αθλητικά γήπεδα. Η Δώρα είναι η πρώτη Ελληνίδα ξιφομάχος που ανέβηκε στο βάθρο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 Δώρα Γκουντούρα
Δώρα Γκουντούρα

Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός: Αμφότεροι Πρωταθλητές Ελλάδος στην Ιστιοπλοΐα, με χιλιάδες ναυτικά μίλα στο ενεργητικό τους, που εδώ και έναν χρόνο ένωσαν τις δυνάμεις τους και μάλιστα για πρώτη φορά στην 49er Κατηγορία (την πιο γρήγορη των Ολυμπιακών κατηγοριών).

 Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός
Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλέξανδρος Γκιννής: Έβαλε στο χάρτη της αλπικής χιονοδρομίας την Ελλάδα, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον αγώνα τεχνικής κατάβασης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Σαμονί της Γαλλίας και έγραψε ιστορία, καθώς αυτό ήταν και το πρώτο μετάλλιο που παίρνει ποτέ η χώρα μας σε Παγκόσμιο Κύπελλο σκι.

 Αλέξανδρος Γκιννής
Αλέξανδρος Γκιννής

Νεφέλη Ροδοπούλου: Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας με σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες U20 συγκαταλέγεται στις πλέον ανερχόμενες αθλήτριες παγκοσμίως.

Είναι όλοι τους ταλαντούχοι, επίμονοι, δυναμικοί, προσηλωμένοι και είναι μέλη της ομάδας «The Unstoppables» του efood.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια πρωτοβουλία από καρδιάς

Aim higher & care! Ένα ηχηρό μήνυμα από μία δυναμική ομάδα με ενσυναίσθηση και σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. H επιτυχημένη διαδρομή του efood δημιούργησε το πρόγραμμα «The Unstoppables» ως μέρος της συνολικής στρατηγικής κοινωνικής συνεισφοράς και βασικό πυλώνα του πλάνου εταιρικής ευθύνης «Love Delivered» στο οποίο αξιοποιήθηκαν 62.000€ εντός του 2023.

Μέσω του προγράμματος «The Unstoppables» το efood στηρίζει έμπρακτα αθλητές που αγωνίζονται για μία θέση στην κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και με αυτόν τον τρόπο τους καθιστά υγιή πρότυπα για τη νεολαία. Παράλληλα, στηρίζει αθλητικές ακαδημίες παιδιών – τα φυτώρια για το μέλλον –παρέχοντάς τους σημαντικά εφόδια για να συνεχίσουν απρόσκοπτα. Ταυτόχρονα, στηρίζει αθλητές με αναπηρία, καθώς είναι πραγματικά «ασταμάτητοι» στην πραγμάτωση της θέλησης και των ονείρων τους για υψηλές επιδόσεις αποδεικνύοντας ότι κανένας παράγοντας δεν μπορεί να ανακόψει μία πραγματικά άξια και επιτυχημένη πορεία με σημαντικές προοπτικές.

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η χορηγική υποστήριξη της ομάδας καλαθοσφαίρισης Χολαργού για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, αλλά και η συνεργασία του efood με τον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε
προσφορά δείχνει σεβασμό

Η
κοινωνική συνεισφορά έχει μετρήσιμα
μεγέθη και ανυπολόγιστα οφέλη. Από την
τόνωση των τοπικών κοινωνιών και την
ψυχολογική ενδυνάμωση των ανθρώπων που
δέχονται τις προσφορές, μέχρι τη
δυνατότητα για πραγματική ανάπτυξη και
εξέλιξή τους. Η φροντίδα για το συνάνθρωπο
και η ανταπόδοση αποτελούν στοιχεία
βασικά σε κάθε μικρή ή μεγάλη ομάδα. Και
όλα ξεκινούν από την ηθική και τις αξίες.

Τo efood έχει καταφέρει μέσα στα 12 και πλέον χρόνια της λειτουργίας του να προσφέρει υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της αγοράς. Προστιθέμενη αξία σε όλη αυτή τη σημαντική προσπάθεια προσδίδει η ενσωμάτωση της κοινωνικής συνεισφοράς στην καθημερινή του λειτουργία μέσα από στοχευμένες δράσεις. Με τρεις συνεχόμενες χρονιές να προσφέρει έμπρακτα στην κοινωνία, το efood συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό για να μοιράσει αγάπη και τη φετινή χρονιά.


Πηγή