Κυριακή , 4 Οκτώβριος 2026

Υπογράφει στη Χιμπέρνιαν ο Μαυρίας

Μια ανάσα από την Χιμπέρνιαν βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα του Εδιμβούργου.

Ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ριέκα το περασμένο καλοκαίρι, δοκιμάστηκε στο «Ίστερ Ρόουντ» από τον Νιλ Λένον, με τον τελευταίο να ανάβει το «πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Ο Μαυρίας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League το 2010 σε αναμέτρηση κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν, όντας ο νεαρότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το 2013 μεταπήδησε έναντι 3 εκατ. λιρών στην Σάντερλαντ, ενώ ακολούθησαν δανεισμοί σε Παναθηναϊκό, Φορτούνα Ντίσελντορφ, προτού καταλήξει στην Καρλσρούη και από εκεί στη Ριέκα.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ξανά στον χάρτη της WTA η Αθήνα -Στο καλεντάρι του 2027 το Athens Open

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Αθήνα θα φιλοξενήσει τουρνουά WTA 250. Το περσινό εγχείρημα στέφθηκε …

Daily-News.GR