Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Υπόθεση υπεξαίρεσης εκατομμυρίων δολαρίων στο ΝΒΑ

Ο πρώην επικεφαλής για όλες τις διαδικασίες εσόδων στους Σακραμέντο Κινγκς, υπεύθυνος για όλες τις λειτουργίες που είχαν να κάνουν με τα έσοδα στην ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, της υποστήριξης πελατών, της τιμολόγησης και της διαχείρισης των εσόδων, κατηγορείται για υπεξαίρεση 13,4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την «Sacramento Bee». Με τα χρήματα αυτά υποστηρίζεται πως αγόρασε ακίνητα στην Νότια Καρολίνα.

Ο Τζέφρι Ντέιβιντ παύθηκε από τα καθήκοντά του την 1η Ιουνίου, αλλά έχει αναλάβει το ίδιο πόστο στους Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι συνεργάζονται με τις αρμόδιες Αρχές για την έρευνα που γίνεται.

Οι Κινγκς ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Την προηγούμενη εβδομάδα ειδοποιήσαμε τις Αρχές για ύποπτες οικονομικές συναλλαγές που αφορούσαν πρώην υπάλληλο της ομάδας, τον Τζεφ Ντέιβιντ. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και τη Δευτέρα, οι υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ άρχισαν την επίσημη διαδικασία ανάκτησης και κατάσχεσης των περιουσιών που εμπλέκονται στην έρευνα. Εκτιμούμε την ταχεία δράση των υπαλλήλων του FBI και του εισαγγελέα των ΗΠΑ της ανατολικής περιφέρειας της Καλιφόρνια, ΜακΓκρέγκορ Σκοτ, καθώς εργάζονται για την ολοκλήρωση αυτής της έρευνας και θα λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα μόλις ολοκληρωθεί».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή