Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φαντάζει την δεδομένη στιγμή η πιο προσιτή περίπτωση προπονητή για να καθίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια του Nations League για την Εθνική μας ομάδα. Τα άλλα ονόματα και τα δεδομένα.

Χθες πραγματοποιήθηκαν δύο συσκέψεις στην Θεσσαλονίκη για το θέμα του προπονητή και φαίνεται πως στην ΕΠΟ έχουν καταλήξει στον Έλληνα που θα είναι εκλεκτός, με τις ανακοινώσεις να γίνονται σήμερα από τον ίδιο τον Βαγγέλη Γραμμένο. Σε αυτήν την φάση ο Άγγελος Αναστασιάδης δείχνει η πιο προσιτή και εύκολη λύση για μία μετάβαση στην επόμενη εποχή της Εθνικής. Την μετά-Σκίμπε περίοδο.

Σε μία λογική του να αναλάβει ο Αναστασιάδης για τα δύο τελευταία ματς της Εθνικής στο Nations League και μετά να υπάρξει άλλη λύση και ο έμπειρος τεχνικός να πάει σε κάποια θέση σε σχέση με την Εθνική. Επί τάπητος βέβαια έπεσαν και αρκετά άλλα ονόματα. Μεταξύ τους και των Αναστασίου αλλά και Γρηγορίου. Ο 65χρονος Άγγελος Αναστασιάδης τελευταία φορά είχε δουλέψει το 2016 στην ομάδα της ΑΕΛ και το προσφιλές του σύστημα είναι το 4-2-3-1. Δεν δεσμεύεται από κάποια ομάδα και αυτό είναι στην τάση της ΕΠΟ που δεν δείχνει διάθεση να κάνει κρούση σε προπονητή που ήδη είναι σε ομάδα. Έτσι σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο Αναστασιάδης δείχνει να έχει αποκτήσει το προβάδισμα, ωστόσο υπάρχει και ένα… παραθυράκι για άλλη επιλογή από τα συνολικά 10 ονόματα που έχουν συζητηθεί.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή