Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Φινάλε στους ομίλους του Champions League με μεγάλα παιχνίδια σε Ισπανία και Γερμανία

Φινάλε στους ομίλους του Champions League με μεγάλα παιχνίδια σε Ισπανία και Γερμανία

Ξεκινάει και πάλι η δράση στο Champions League με τους πρώτους αγώνες για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ξεχωρίζει η μεγάλη αναμέτρηση στο Καμπ Νου ανάμεσα στην γηπεδούχο Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους (22:00), που θα κρίνει την πρωτιά στον 7ο όμιλο του Champions League. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από εντυπωσιακές νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι Καταλανοί επικράτησαν 3-0 της Φερεντσβάρος εκτός έδρας, ενώ η «Γηραιά Κυρία» της Ντιναμό Κιέβου εντός με το ίδιο σκορ.

Στο άλλο μεγάλο αυριανό ματς η Λειψία υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00). Οι Γερμανοί θέλουν να συνεχίσουν τον εντυπωσιακό τους σερί με 7/7 νίκες εντός έδρας. Την ίδια στιγμή οι «μπέμπηδες» θέλουν τη νίκη πάση θυσία για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, μετά την εντός έδρας νίκης από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους και Λειψία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Επίσης, προσφέρει κάθε ημέρα σκορ πολλαπλών επιλογών και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.


Πηγή