Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Φραντσέσκο Τότι για την Ιλάρι Μπλάζι: «Όταν κατάλαβα ότι με απάτησε, έπεσα σε κατάθλιψη, δεν ήμουν πια εγώ»

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο 45χρονος εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε έντονη «διαμάχη» με την -πρώην πλέον- σύζυγό του, Ιλάρι Μπλάζι, μετά από 17 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Οι διαφορές τους αναμένεται να διευθετηθούν στο δικαστήριο, ακόμα κι εάν ο πρώην άσος θα προτιμούσε να βρεθεί εξωδικαστική συμφωνία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τότι μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Della Sera», υποστηρίζοντας ότι η Ιλάρι Μπλάζι τον απάτησε, κάτι που τον οδήγησε σε μάχη με την κατάθλιψη.

Ο Τότι έψαξε το τηλέφωνο της Ιλάρι Μπλάζι

Όπως είπε, αρχικά άκουγε φήμες για τη γυναίκα του από ανθρώπους που εμπιστευόταν. Ωστόσο, επειδή ήταν δύσκολο να τους πιστέψει, ο Τότι αποφάσισε να κάνει τη δική του έρευνα.

Έτσι, όπως είπε, «κοίταξα το κινητό της τηλέφωνο και είδα ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, που λειτουργούσε ως μεσάζοντας ανάμεσα στην Ιλάρι και κάποιον άλλο».

Και συνέχισε: «Αυτές ήταν οι αποδείξεις. Τα γεγονότα. Κάτι που με οδήγησε στην κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ πια. Προσποιούμουν ότι δεν συνέβαινε τίποτε, αλλά δεν ήμουν πια εγώ, ήμουν κάποιος άλλος», δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Della Sera» και πρόσθεσε, αναφερόμενος στη νέα σύντροφό του: «Βγήκα από όλη αυτή την κατάσταση χάρη στη Νοέμι».


Πηγή