Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Χάαλαντ: «Ο Μαχρέζ με έπεισε να έρθω στη Μάντσεστερ Σίτι όταν κάναμε διακοπές στη Μύκονο» [βίντεο]

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκάλυψε ότι ο Μαχρέζ, τον πατότρυνε να υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, μίλησε στον Χάαλαντ για τον σύλλογο, όταν οι δυο τους έκαναν πάρτι μαζί στην Ελλάδα και τη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επιθετικός, ο πιο περιζήτητος νεαρός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκε σχεδόν 22 χρόνια από τότε που ο πατέρας του, Alf Inge, υπέγραψε στη Σίτι.

Μιλώντας στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Σίτι, ο Νορβηγός σταρ είπε ότι είχε συζητήσει με τον Μαχρέζ για τη μετακίνησή του στο Etihad, ενώ οι δυο τους έκαναν διακοπές στη Μύκονο τον Ιούνιο του 2021.

«Μου είπε να έρθω στη Σίτι και είχε δίκιο σε αυτό!» είπε ο Χάαλαντ. «Μιλήσαμε και είπε μερικά καλά πράγματα για τον σύλλογο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς συναντήθηκε ο Χάαλαντ με τον Μαχρέζ

Ο Haaland είχε «πετάξει» στο ελληνικό νησί με φίλους για να ξεκουραστεί και έπεσε πάνω στον Mahrez, ο οποίος επίσης έκανε διακοπές με την παρέα του.

Ο Χάαλαντ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο αξίας περίπου 385.000 λιρών την εβδομάδα και πιστεύει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι του σε νέο επίπεδο.

«Είμαι οπαδός της Σίτι σε όλη μου τη ζωή και γνωρίζω πολλά για τον σύλλογο», δήλωσε ο 21χρονος. Αισθάνομαι λίγο σαν το σπίτι μου εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω ότι μπορώ να εξελιχθώ πολύ υπό τις οδηγίες του Πεπ και με αυτόν τον σύλλογο. Μπορώ να γίνω καλύτερος σε πολλά πράγματα και ελπίζω να μπορέσω να πετύχω πολλά γκολ.

«Έχω μιλήσει λίγο μαζί του και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε. Ο πατέρας μου ξέρει πώς είναι, τι είναι το καλύτερο για μένα. Είναι καλός μπαμπάς από αυτή την άποψη. Πήγα σε πολλά παιχνίδια (της Σίτι) με τη μαμά μου, την αδελφή και τον αδελφό μου και τον παρακολουθούσα».


Πηγή