Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Χάος σε αγώνα μπάσκετ στις ΗΠΑ: Οι δύο ομάδες πιάστηκαν στα χέρια -Το γήπεδο μετατράπηκε σε «ρινγκ» [βίντεο]

Ένα χαοτικό σκηνικό αμαύρωσε έναν συναρπαστικό αγώνα μπάσκετ στις ΗΠΑ.

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε μετά την επικράτηση των Texas A&M Commerce επί των Incarnate Word με 76-72 στην παράταση το βράδυ της Δευτέρας.

Οι χειροδικίες φαίνεται ότι ξέσπασαν κατά τη διάρκεια των χειραψιών μεταξύ των παικτών όταν τελείωσε ο αγώνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον καυγά, ο οποίος διήρκεσε περίπου δύο λεπτά, καθώς οι προπονητές και των δύο ομάδων προσπάθησαν να ηρεμήσουν μάταια τα πνεύματα. Ο καυγάς ξεχύθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

«Ένας πλήρης ομαδικός καβγάς. Οι προπονητές στη μέση», δήλωσε ένας από τους παρουσιαστές του ESPN+. «Δεν είναι αυτό που θέλεις να δεις μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι», πρόσθεσε ο σχολιαστής.

Χαοτικές σκηνές σε αγώνα μπάσκετ

Ένας εκφωνητής είπε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ότι κάποιος από το πλήθος είχε «τραυματιστεί και χτυπηθεί», ωστόσο δεν είναι απολύτως σαφές στο βίντεο πότε και αν συνέβη αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια περιγράφει ένα «νεαρό κορίτσι» που είχε χτυπηθεί και ο άλλος εκφωνητής προσθέτει ότι ένας από τους μάνατζερ των ομάδων είχε «αίμα στο πρόσωπό του».

Τελικά η τάξη αποκαταστάθηκε και κατάφεραν να βάλουν και τις δύο ομάδες στα αποδυτήριά τους.

Σίγουρα θα επιβληθούν βαρύτατες ποινές στους παίκτες και των δύο πλευρών στην αναμέτρηση της λίγκας Southland Conference, μετέδωσε η New York Post.


Πηγή