Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» τον Σεμέδο στην Μπενφίκα: «Έκλεισε για 2+1 χρόνια»

Χαρτί – «πρόσκληση» σε deluxe δωμάτιο είχαν οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού

Λεπτομέρειες για το πάρτι στο οποίο συμμετείχαν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, φέρεται να δίνει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, η 24χρονη ιδιοκτήτρια κάνει λόγο για έναν κάτοικο Γλυφάδας που διοργάνωσε το πάρτι, προχωρώντας και σε κάποιες λεπτομέρειες.

«Ζήτησα από τον κύριο να μου στείλει όλα τα ονόματα που θα ερχόντουσαν στο ξενοδοχείο. Μου έστειλε 18 άτομα και τελικά ήρθαν 30 χωρίς να έχουμε ενημερωθεί. Είχαμε συμφωνήσει να είμαι παρούσα στον χώρο για να επιβλέπω για λόγους ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων για τον covid. Τους ζήτησα να αποχωρήσουν και μου απάντησε ότι θα το ρυθμίσει. Τους ζητούσα να χαμηλώσουν και την μουσική. Όταν είδα την αστυνομία ανησύχησα και φοβήθηκα, όταν είδα και τον διοργανωτή να μιλάει μαζί τους, θεώρησα ότι θα πάρει την ευθύνη», υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου -όπως ανέφερε το Star- και πρόσθεσε.

«Δεν διοργάνωσα εγώ το πάρτι, λόγω θέματος υγείας που έχω και ανήκω σε ευπαθείς ομάδες και προσπαθώ να προστατεύομαι από τις συνθήκες covid. Δεν οργάνωσα εγώ την μάζωξη αλλά βρισκόμουν στο ξενοδοχείο λόγω της ιδιότητάς μου».

Όσο για τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που βρέθηκαν εκεί, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου φέρεται να έχει πει το εξής: «Στο πάρτι ήταν και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και πήραν ένα χαρτί ως «πρόσκληση» που είναι η κράτηση ενός deluxe δωματίου από 8 έως και 11 Νοεμβρίου».


Πηγή