Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Χασάν: Το 2020 δεν μπορεί να υπάρχουν θέματα ρατσισμού, γελοίο και απαίσιο

Χασάν: Το 2020 δεν μπορεί να υπάρχουν θέματα ρατσισμού, γελοίο και απαίσιο

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και τόνισε πως το 2020 δεν μπορεί να υπάρχουν θέματα ρατσισμού.

Ο Αιγύπτιος που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τους συμπαίκτες, έστειλε αντιρατιστικό μήνυμα μετά τη νίκη των Πειραιωτών.

«Ότι έγραφε στο μπλουζάκι το εννοούσα. Είμαστε όλοι άνθρωποι και το 2020 δεν μπορεί να υπάρχουν θέματα ρατσισμού. Είναι γελοίο και απαίσιο. Ελπίζω ότι αυτό θα σταματήσει κι όλοι οι άνθρωποι θα είναι ίσοι. Ο ρατσισμός είναι κάτι που μαθαίνεται κι είναι ώρα να τον ξεχάσουμε».

Για την απόδοση: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλα. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση και τα δύο μου γκολ. Θα πολεμάω στην προπόνηση για να κερδίσω τον κόουτς και μια θέση στην ομάδα. Να βοηθώ όσο μπορώ, να δείχνω ότι είμαι παρών».

Για τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή στην καριέρα του: «Έχω ένα Κύπελλο στην καριέρα μου αλλά αυτός είναι ο πρώτος τίτλος πρωταθλητή. Είναι κάτι σπουδαίο αλλά μας λείπουν οι οπαδοί μας. Είναι οι καλύτεροι και θα τους θέλαμε μαζί μας. Ευχαριστώ τον Θεό και τον Ολυμπιακό που μου έδωσαν την ευκαιρία. Συνεχίζουμε για τους δύο επόμενους στόχους μας».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι πολύ καλός προπονητής και καταπληκτικός άνθρωπος. Του αξίζουν τα πάντα. Δεν είναι εύκολη η φετινή σεζόν. Μπορεί όλοι να περιμένουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή, αλλά το να είσαι αήττητος δεν είναι εύκολο. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Είμαστε ακόμη πεινασμένοι και θα συνεχίσουμε μπροστά».

Για την συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί: «Είναι πολύ καλό να παίζω μ’ έναν επιθετικό σαν αυτόν. Είναι κλάση, είναι μια μηχανή των γκολ. Ελπίζω ο κόουτς να συνεχίσει με δύο επιθετικούς. Το απόλαυσα…».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή