Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Χατζηγιοβάνης για 100 ματς με τον Παναθηναϊκό: Ευγνώμων στο τριφύλλι - Παρεξήγηση ό,τι έγινε με τον Ολυμπιακό

Χατζηγιοβάνης για 100 ματς με τον Παναθηναϊκό: Ευγνώμων στο τριφύλλι – Παρεξήγηση ό,τι έγινε με τον Ολυμπιακό

O Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών στο πρωτάθλημα, για τον Λάζλο Μπόλονι και τη… «γκρίνια» του στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς και για την υπομονή που πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Ο Τάσος Χαζηγιοβάνης μίλησε για τις 100 συμμετοχές του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού που συμπλήρωσε στο ματς με την ΑΕΛ, αποκάλυψε ότι θυμάται σαν χτες τον ντεμπούτο του με τη Σταντάρ Λιέγης κι ευχαρίστησε την ομάδα του για την εμπιστοσύνη, που του έδειξε και του δείχνει. Επίσης αναφέρθηκε στην αντίδρασή του όταν είχε αντικατασταθεί στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι «γράφτηκαν τρομερά πράγματα, το μόνο που έκανα ήταν να πω στον κόουτς ότι είχα να δώσω κι άλλα πράγματα στο ματς».

Είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής εξτρέμ:

Για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών του στο πρωτάθλημα: «Έμαθα χθες πως θα συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Θυμάμαι σαν χθες το ντεμπούτο μου εδώ με τη Σταντάρ, με 15.000 κόσμο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ όλο τον κόσμο που πιστεύει σε μένα, είμαι ευγνώμων για όσα ζω με τον Παναθηναϊκό, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό. Δεν το πίστευα πως θα φτάσω σε αυτό το σημείο, να παίζω σε μία απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και να κάνω 100 συμμετοχές. Απλά το ζω, όπως κάθε στιγμή στην ομάδα. Είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ τον Θεό. Οι δικοί μου ξέρουν πως έφτασα σε αυτές τις στιγμές».

Για το πώς έφτασε μέχρι εδώ: «Αυτό που μου έλεγαν όλοι είναι πως έχω ταλέντο. Μικρός δεν ήμουν γρήγορος και δυνατός, ήμουν αργός στα 15 μου. Όλα χρειάζονται δουλειά. Δούλεψα σκληρά. Ανταμείβομαι για αυτό. Όλα τα παιδιά όταν δουλεύουν να ξέρουν πως θα πάρουν αυτό που αξίζουν».

Για το περιστατικό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Μια παρεξήγηση που έγινε ήταν με τον Ολυμπιακό. Γράφτηκε πως μέσα στα αποδυτήρια μάλωσα, κάτι που δεν ισχύει. Ποτέ δεν μάλωσα με παίκτη ή προπονητή. Αυτή ήταν η μόνη αντίδρασή μου όταν βγήκα με τον Ολυμπιακό. Δεν είπα στον προπονητή γιατί με έβγαλε, απλά του είπα πως είχα να δώσω κι άλλα πράγματα. Έκανα αυτή την κίνηση κι έγινε παρεξήγηση».

Για το αν πρέπει να τιθασεύσει τα συναισθήματά του: «Είμαι ευαίσθητος, δεν κρύβομαι, δεν θα σκεφτώ τι θα κάνω για το πώς θα φανεί. Εκείνη τη στιγμή αυτό ένιωσα, αυτό έκανα. Δεν έκανα κάτι τραγικό για να σχολιαστώ έτσι».

Για το τι θα άλλαζε απ’ τα 100 παιχνίδια του: «Δεν θα άλλαζα κάτι. Πολλά παιδιά θα ήθελαν να είναι στη θέση μου, όσα έζησα άσχημα ή καλά, δεν θα άλλαζα τίποτα. Είμαστε τυχεροί που ζούμε αυτές τις στιγμές, άλλοι άνθρωποι ζουν άσχημα. Δεν θα άλλαζα κάτι».

Για το ματς που θα διάλεγε από τα 100: «Με τον ΠΑΟΚ που έβαλα το γκολ και είχε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Μου έχει λείψει ο κόσμος και σε ποιον δεν έχει λείψει; . Δεν παίρνεις ώθηση από κάπου. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και λείπει απ’ το γήπεδο. Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να παίξουμε».

Για τον Λάζλο Μπόλονι: «Θέλει να τρέχεις πολύ. Κάνουμε όσα μας λέει. Πολλή δουλειά στο γήπεδο, τρέξιμο… Πολλές φωνές, όλα μέσα στον αγώνα είναι. Έχει εμπειρία και τον ακούω φυσικά».

Για τα παιδιά της ακαδημίας: «Είμαι 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ίσως να είμαι ο παλιότερος στο ρόστερ. Ξέρω καλύτερα απ’ τον καθένα τι είναι ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστώ που έχω βάλει το περιβραχιόνιο. Για τα νέα παιδιά είναι δύσκολο. Είναι θετικό αυτό που γίνεται στην ομάδα, επειδή δεν είναι εύκολο».

Για το τατουάζ με τη λέξη «υπομονή» που έχει: «Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει φέτος υπομονή, κάνει πέντε χρόνια τώρα. Για όλα στη ζωή πρέπει να έχεις υπομονή, το έκανα το τατουάζ επειδή είναι σημαντική λέξη στη ζωή μου. Ο κόσμος κάνει υπομονή κι εμείς κάνουμε υπομονή. Θέλω μια διάκριση με τον Παναθηναϊκό. Υπομονή, συνεχίζουμε και σίγουρα θα αλλάξουν τα πράγματα. Να κάνει ο κόσμος υπομονή όσο μπορεί».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή