Πέμπτη , 1 Οκτώβριος 2026

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παίκτρια χτύπησε κατά λάθος με μπαστούνι γυναίκα διαιτητή του χόκεϊ [βίντεο]

Ατύχημα είχε η διαιτητής στο ντέρμπι του χόκεϊ ΗΠΑ-Καναδάς για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, αφού δέχθηκε κατά λάθος χτύπημα με μπαστούνι στο πρόσωπο.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τα αθλήματα στον πάγο επικίνδυνα, με τη διαιτητή χόκεϊ στο ματς ΗΠΑ-Καναδάς να τους επιβεβαιώνει.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε κατά λάθος χτύπημα με το μπαστούνι, βάρους περίπου 600 γραμμαρίων, μετά από επίθεση των Αμερικανίδων. Όπως είναι λογικό, η διαιτητής της αναμέτρησης μάτωσε, ωστόσο σκουπίστηκε με μια πετσέτα και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ντονάτας Μοτιεγιούνας: Μας συστήθηκε στην Αθήνα, συνυπήρξε με τον Σπανούλη, είχε περιπέτειες στο ΝΒΑ, τον φέρνει ο ΠΑΟΚ [βίντεο]

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας προστίθεται στην φαρέτρα του Αντρέα Τρινκέρι στον ΠΑΟΚ και θα βρεθεί αντιμέτωπος …

Daily-News.GR