Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χουλτ για επεισόδιο με Τσόσιτς: Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον

Τέλος στο επεισόδιο που υπήρξε με τον Ούρος Τσόσιτς έβαλε ο Νίκλας Χουλτ, με τον Σουηδό αμυντικό να μιλάει σε εφημερίδα της πατρίδας του και να αναφέρει πως οι δύο παίκτες ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλον.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική του Champions League, ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο και από τον αγώνα ήταν το… επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα στον Νίκλας Χουλτ και τον Ούρος Τσόσιτς, με τον δεύτερο να τραβάει από τα μαλλιά τον συμπαίκτη του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

Ένα περιστατικό που θεωρείται λήξαν αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις του Σουηδού αμυντικού σε εφημερίδα της πατρίδας του. Συγκεκριμένα ο Χουλτ μιλώντας στην Aftonbladet ανέφερε για το θέμα αυτό: «Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα».

Για το αν ο Χουλτ φώναξε στον Τσόσιτς πως φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ τόνισε: «Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή