Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Όλα μηδέν στο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα

Στο πιθανότατα χειρότερο ματς του φετινού πρωταθλήματος, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο Αλκαζάρ.

Το παιχνίδι άρχισε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους και να κάνουν λάθη, για να συνεχιστεί με… ακόμη περισσότερα λάθη αφού τόσο οι Λαρισαίοι όσο και οι Γιαννιώτες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Και αφού δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό, δεν μπορούσαν να κάνουν και κάτι καλό δημιουργικά, με το πρώτο ημίχρονο να βγαίνει χωρίς να έχει συμβεί κάτι αξιόλογο.

Αν αυτό ήταν κακό, το χειρότερο ήταν το γεγονός ότι η κατάσταση δεν βελτιώθηκε καθόλου στο β’ μέρος. ΑΕΛ και ΠΑΣ, όσο κι αν προσπαθούσαν, δεν μπορούσαν να κάνουν απολύτως τίποτα καλό και δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι ίσως ήταν και το χειρότερο ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Επί 94 λεπτά, άλλωστε, δεν υπήρξε ούτε μία φάση της προκοπής, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά τα πάντα με το 0-0.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης (53′ Τρούγιτς), Μιχαήλ, Σπαρβ, Στελιάνο, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (69′ Γλυνός), Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος (78′ Νούνιτς), Νικολιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πέερσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (87′ Λιάσος), Ελευθεριάδης (77′ Νάουμετς), Παμλίδης (77′ Λώλης), Κριζμάν (92′ Παντελάκης).


Πηγή