Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Όσκαρ Γκαρσία: Έχω συγχωρέσει τον οπαδό για το ρολό

Ο Όσκαρ Γκαρσία έσπασε την σιωπή του σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου που έπειτα από οχτώ μήνες αποφάσισε να κρίνει ένοχο τον οπαδό που τραυμάτισε με ρολό ταμειακής μηχανής τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Στον οπαδό του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε πως δεν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και επισημάνθηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε πέταξε και εκείνος ένα ρολό ταμειακής μηχανής που πέτυχε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο 48χρονος προπονητής προέβη σε αποκλειστική δήλωση για το συγκεκριμένο συμβάν στο gazzetta.gr τονίζοντας πως έχει συγχωρέσει τον οπαδό του ΠΑΟΚ για την πράξη του!

«Δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποιο σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως έχω συγχωρέσει τον οπαδό για την πράξη του. Έχω ξεχάσει το περιστατικό στην Τούμπα και δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή