Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Άδοξος αποκλεισμός για τους νέους του Ολυμπιακού

Άδοξος αποκλεισμός για τους νέους του Ολυμπιακού

Αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά στα πέναλτι από τη Σαχτάρ

Στη φάση των «16» μπήκε το τέλος στην παρουσία των Νέων του Ολυμπιακού στην UEFA Youth League, μετά τον αποκλεισμό απ’ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στα πέναλτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την θετική τους πορεία στη διοργάνωση φτάνοντας μια ανάσα απ’ την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού, όμως η απόκρουση του Κιούντρικ στο πέναλτι του Τόλι έδωσε την πρόκριση στους Ουκρανούς.

Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Βέργος με πλασέ, μετά από ασίστ του Λάτσι, ενώ η Σαχτάρ ισοφάρισε στο 27’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαχιμπεράτζε, μετά από χέρι του Σάλιακα.

Από κει και πέρα οι επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα -με τον Ηλιάδη να μπλοκάρει λίγο πριν το τέλος μεγάλη ευκαιρία των Ουκρανών- με τη διαδικασία των πέναλτι να ολοκληρώνεται με 5-4.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Κιούντρικ, Κιούριουκχάντσεφ, Σαχούτκιν, Ματβιγιένκο, Κουκσένκο, Βαχιμπεράτζε, Στάντερ, Αρεντάρουκ, Κοβαλένκο, Χλαντσένκο (76′ Μπόριατσουκ).

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Λάτσι, Μανθάτης (76′ Ιγνατίδης), Γαρεφαλάκης (62′ Καραχάλιος), Βέργος.

Πηγή: sport-fm.gr