Κυριακή , 5 Ιούλιος 2020
Άγκυρα στο λιμάνι ο Φουστέρ

Άγκυρα στο λιμάνι ο Φουστερ

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το 2017

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει ο Νταβίντ Φουστέρ! Οι διαφορές για το νέο συμβόλαιο γεφυρώθηκαν με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη κι έτσι ο Ισπανός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το 2017!Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

Μετά από μια σύντομη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Φουστέρ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα!»

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!»

Και του Νταβίντ Φουστέρ:

Με μεγάλη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα νέα ότι θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό! Είμαι ευγνωμων σε όλους τους φιλάθλους για την αγαπη και την στηριξη σας, πραγματικά σημαίνουν τα πάντα για εμένα και την οικογένεια μου. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά μου δώσατε την δύναμη που χρειαζόμουν για να συνεχισω να πιστεύω σε εμένα και να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχισω να δίνω τα πάντα για την σπουδαία ομάδα μας. Αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Ισπανία για την γέννηση του δεύτερου γιου μου! Εύχομαι σε όλους σας ένα καλό καλοκαίρι και θα σας ξαναδώ πολύ σύντομα!

Πηγή: sport-fm.gr