Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Aλέγκρι: Παίξαμε καλά και αυτό μας δίνει ικανοποίηση

Aλέγκρι: Παίξαμε καλά και αυτό μας δίνει ικανοποίηση

Στον τελικό του Κυπέλλου η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας με 3-0 της Ίντερ, με τον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι να δηλώνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα  παιδιά έκαναν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Παίξαμε καλά και αυτό μας δίνει ικανοποίηση, ωστόσο έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν είμαστε ακόμα στον τελικό του Κυπέλλου».

Για την ανάκαμψη: «Όταν κερδίζεις συχνά ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, όμως επιστρέψαμε, πετυχαίνοντας εννέα νίκες στη σειρά. Είμαστε στο -2 από τη Νάπολι και απομένουν 17 παιχνίδια, οπότε  πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην προπόνηση και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και η Νάπολι κάνει σπουδαία πράγματα φέτος».

Για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από την Τσέλσι: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2017 και αισθάνομαι καλά εδώ. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι τα αποτελέσματα, είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό, αλλά θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά και στο San Siro».

Για τις «μάχες» με τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League: «Πρέπει να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τα τελειώματα μας και να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα στην άμυνα. Σέβομαι πολύ τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Για να έχουμε μια καλή ευκαιρία να περάσουμε, θα χρειαστούμε και την τύχη. Θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια θα μας κάνουν καλό. Κατά τη γνώμη μου η Γιουβέντους πρέπει πάντοτε να στοχεύει τουλάχιστον στην οκτάδα και από εκεί και πέρα εξαρτάται πάντα και από την κλήρωση».

Πηγή: gazzetta.gr