Τρίτη , 20 Οκτώβριος 2020
Αλβέρτης: Να θυμηθούμε τα παλιά

Αλβέρτης: Να θυμηθούμε τα παλιά

Όλα έτοιμα για την εκδήλωση του ΠΑΟ στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ

O Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι ένας από τους πέντε «εκλεκτούς» του κοινού που έλαβε μέρος στη ψηφοφορία απ’ όπου προέκυψε η χρυσή πεντάδα της τελευταίας 25ετίας, η οποία θα τιμηθεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην υπέρλαμπρη εκδήλωση “Honouring Our Legacy”, στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ (όπου θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα και θα γίνει το φιλικό με την Παρτιζάν).

«Οπωσδήποτε είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση που προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια» είπε στο σάιτ της ΚΑΕ ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, που έχει υπηρετήσει την ομάδα απ’ όλα τα πόστα και πλέον ηγείται του πολύ σημαντικού project της Ακαδημίας.

«Επίσης είναι πολύ σημαντικό το ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Πάντα είναι σπουδαίο το να σέβεσαι την ιστορία σου και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σ’ αυτή την εκδήλωση, τόσο στον κόσμο που ψήφισε όσο και στη διοίκηση που θα την υλοποιήσει» είπε επίσης ο «Φράγκι» και πρόσθεσε: «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη του σε όλους μας και βέβαια να συνεχίσουμε τη φιλοσοφία μας ότι ο Παναθηναϊκός, η ομάδα, είναι πάνω απ’ όλους μας».

Ο Αλβέρτης είναι ο μοναδικός παίκτης της «χρυσής πεντάδας» που έχει παίξει και με τους άλλους τέσσερις εκλεκτούς που θα βραβευτούν: «Με τον Δημήτρη και τον Αντώνη ακόμα μαζί είμαστε… Ο Ντέγιαν και ο Στόικο θα είναι μαζί μας και θα πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή. Θα θυμηθούμε τα παλιά κι εμείς και ο κόσμος, όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές. Σπουδαίες αναμνήσεις κι αναμένεται να είναι έντονες και οι συγκινήσεις».

Καταλήγοντας ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε: «Τέτοιες εκδηλώσεις είναι σπουδαίες και μακάρι να γίνουν κι άλλες ανάλογες στο μέλλον με ακόμα περισσότερους παίκτες που θα αναδεικνύουν την τεράστια ιστορία του Παναθηναϊκού. Περιμένω τον κόσμο στο ΟΑΚΑ στις 23 του Σεπτέμβρη».

Πηγή: sport-fm.gr