Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Αναστασίου: Πρέπει να πάμε στο Βέλγιο για να τελειώσουμε την πρόκριση

Αναστασίου: Πρέπει να πάμε στο Βέλγιο για να τελειώσουμε την πρόκριση

Απ’ όλα είχε η ομιλία του Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντίδραση των παικτών του που παρά τις αναποδιές, κατάφεραν παίζοντας δέκα εναντίον έντεκα να φτάσουν στην ανατροπή και στη νίκη με σκορ 2-1

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη. Ακόμα και όταν στράβωσαν όλα, είχατε σωστή συμπεριφορά και φτάσατε στη νίκη. Σας είχα πει ότι εάν παίξετε όπως μπορείτε, θα νικήσουμε. Κάνατε όσα είπαμε, εφαρμόσατε αυτά που δουλέψαμε και βγήκε στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από εσάς», είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής αναγνωρίζοντας τη μάχη των ποδοσφαιριστών του, αλλά στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε όσα άσχημα είδαν τα μάτια του ιδιαίτερα στην αρχή του αγώνα:

«Έγιναν λάθη, κυρίως στα πρώτα λεπτά. Θα τα αναλύσουμε μετά το ρεπό και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Αλλά η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε ένα προβάδισμα και πρέπει να πάμε στο Βέλγιο για να τελειώσουμε την πρόκριση», κατέληξε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Πέμπτη.

Πηγή: sport-fm.gr