Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Αναστασίου: Στη Λεωφόρο πιο αποτελεσματικοί

Αναστασίου: Στη Λεωφόρο πιο αποτελεσματικοί

«Πετύχαμε κάτι… ενδιάμεσο απόψε»

 

Στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού απέδωσε εν πολλοίς την λευκή ισοπαλία με την Καμπάλα ο Γιάννης Αναστασίου. Τι είπε για τη ρεβάνς της Λεωφόρου και την προσθήκη του Αμπέντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στον OTE TV

«Πετύχαμε κάτι… ενδιάμεσο απόψε. Θέλαμε να κερδίσουμε, το δείξαμε, κυνηγήσαμε μέχρι τέλους το γκολ, όμως δεν μας έκατσε. Σε τέτοια ματς ο αντίπαλος δεν είναι ποτέ εύκολος. Μετά και τον αποκλεισμό απ’την Μπριζ, η ψυχολογία μας δεν ήταν στα φόρτε της. Η Καμπάλα είναι επιθετική στην έδρα της, ωστόσο την περιορίσαμε. Είχαμε οργάνωση στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε να μας απειλήσουν. Στην επίθεση ήταν θέμα συγκέντρωσης, ικανότητας, τύχης που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Κάναμε αρκετές φάσεις, ειδικά για εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι», είπε στο πρώτο του σχόλιο και πρόσθεσε:

«Το 0-0 είναι επικίνδυνο ματς. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι παραπάνω τώρα, τέλειωσε το παιχνίδι. Τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο και στρέφουμε την προσοχή μας στο δεύτερο. Βγάλαμε πάθος, δεν κινδυνεύσαμε αμυντικά, αλλά δεν σκοράραμε. Θέλω να πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Πρέπει να τελειώνεις τα ματς στα οποία κάνεις ευκαιρίες. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε καθόλου. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει και θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας όλους τους παράγοντες».

Ερωτηθείς για την προσθήκη του Αμπέντ: «Ο Αμπέντ περιμένω να μας δώσει την ταχύτητα στο κέντρο. Πατάει στην αντίπαλη περιοχή, έχει τρεξίματα, έχει τεχνική, αντοχές. Μας έλειπε ένας τέτοιος παίκτης που να τα ‘χει όλα αυτά. Ο Ζέκα πχ δεν πατάει τόσο περιοχή, ο Πράνιτς, ο Νίνης είναι πιο δημιουργικοί. Ο Αμπέντ ξέρει την φιλοσοφία της ομάδας, ξέρει τι και πώς μέσα στην ομάδα, θα βοηθήσει πολύ με την ταχύτητα και την ενέργειά του».

Κι έκλεισε: «Είναι νωρίς ακόμα, πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα παιχνίδια, να μην φορτώσουμε από τώρα όλους τους παίκτες. Έχουμε βάθος, υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Όσοι δείχνουν πως το θέλουν και δείχνουν πράγματα, τότε παίρνουν τις ευκαιρίες τους».

Πηγή: sport-fm.gr