Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ανρί: Θα άφηνε εποχή στην Premier League ο Γκουαρντιόλα

Ανρί: Θα άφηνε εποχή στην Premier League ο Γκουαρντιόλα

«Οι ομάδες του δεν κερδίζουν απλά το πρωτάθλημα, διαλύουν τους αντιπάλους τους»

Καμία αμφιβολία ότι είναι ικανός να πετύχει και στην Αγγλία δεν έχει για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Τιερί Ανρί, εφόσον ο Καταλανός αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Ο πρώην γάλλος επιθετικός μέσω της στήλης του στη «Sun», αναφέρθηκε στην πιθανή προοπτική ο νυν τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και όπως φάνηκε δεν έχει κανένα ενδοιασμό για την επιτυχία του Ισπανού.

«Αν ήμουν πρόεδρος σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο που έψαχνε για προπονητή, ο Γκουαρντιόλα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Για μένα είναι ήδη ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Οι ομάδες του δεν κερδίζουν απλά το πρωτάθλημα, αλλά πραγματικά διαλύουν τους αντιπάλους τους», αναφέρει αρχικά ο Ανρί και συνεχίζει:

«Έχει ένα πλάνο, έχει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας και αφήνει μια κληρονομιά που επιβιώνει για αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή του. Ήμουν αρκετά τυχερός να βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα στο ξεκίνημα της καριέρας του και είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα τόσο από τον ίδιο όσο και από τις μεθόδους του», τόνισε ο Γάλλος που υπήρξε παίκτης του Γκουαρντιόλα για δύο σεζόν στην Μπάρτσα.

Πηγή: sport-fm.gr