Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Απρόοπτα με Ιμπάρμπο και Λεντέσμα στον ΠΑΟ

Απρόοπτα με Ιμπάρμπο και Λεντέσμα στον ΠΑΟ

Μεγάλη επιστροφή Τελάντερ

Δύο δυσάρεστα κι ένα ευχάριστο προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άγιαξ, την Πέμπτη, να ‘ναι προ των πυλών!

Ο Κριστιάν Λεντέσμα απουσίασε από το πρόγραμμα στο Κορωπί, λόγω στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπωρούν. Ακόμα δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για την κατάστασή του και ουσιαστικά επικρατεί ένας μίνι «συναγερμός» μέχρι αύριο, όταν και θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα, για το αν ο Αργεντινός χαφ θα είναι στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο δεύτερος «μπελάς» για τον Ιταλό προπονητή ακούει στο όνομα Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός χτύπησε στο γόνατο και ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και λογικά θα προλάβει την αναμέτρηση της Λεωφόρου με τον Αίαντα.

Από ‘κει και πέρα, θεραπεία ακολούθησε και σήμερα ο Κουτρουμπής, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα προλάβει την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και δεν τίθεται θέμα απουσίας του. Στα καλά νέα, το γεγονός πως ο Ράσμους Τελάντερ προπονήθηκε κανονικά κι έβγαλε ΟΛΟ το πρόγραμμα μετά από πολύ καιρό, δείγμα του ότι ο Δανός κεντρικός αμυντικός είναι κοντά στην οριστική επάνοδό του, μετά από πολύμηνη απουσία.

Πηγή: sport-fm.gr