Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Asher και Bull κατέκτησαν το KAIAFAS BATTLE PROAM 2022

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το 1ο «KAIAFAS BATTLE PROAM 2022».

Οι εξαιρετικοί σε επιδόσεις αθλητές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την διοργάνωση & το ενθουσιώδες κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά! Μερικοί από τους καλύτερους αθλητές κι αθλήτριες του κόσμου αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν από 5 έως 3 αστέρια, καθώς και δύο χρηματικά έπαθλα των 22.000 δολαρίων & των 12.000 δολαρίων αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στους Pro Άνδρες ο Βρετανός Will Asher επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας τη νίκη, ενώ το podium συμπλήρωσαν συμπατριώτης του, Frederick Winter κι ο Ιταλός Matteo Luzeri. Στις γυναίκες η Jaimee Bull παρέμεινε αήττητη για το 2022. Η Καναδή αθλήτρια αν και πιέστηκε από τις επιδόσεις της Αμερικανίδας Allie Nicholson και της Ιταλίδας Beatrice Ianni, εντούτοις κατάφερε να στεφθεί «Βασίλισσα» του «Kaiafas Battle 2022»

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αθλητική αυτή διοργάνωση, είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι και την Ελληνική Ομοσπονδία. Παράλληλα, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος & του Δήμου Ζαχάρως.

Με φόντο την υπέροχη Λίμνη Καϊάφα και κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι του Kaiafas Battle 2022. Η σημερινή ημέρα ήταν μία τεράστια υπαίθρια γιορτή, η οποία μεταφέρθηκε ψηφιακά σε 170 χώρες, με τεράστια προβολή και επιτυχία. Τα καλύτερα έρχονται, η ιστορία του θαλάσσιου σκι σήμερα ξαναγράφεται & οι αγώνες για το 2023 είναι μόνο… ένα χρόνο μπροστά!!!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπεύθυνος επικοινωνίας ο κύριος Γιώργος Χατζής, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Εκπαιδευτής Θαλασσίου Σκι https://www.hatziski.gr/


Πηγή