Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Bίντεο-σοκ: O πρώην ποδοσφαιριστής και σχολιαστής του ESPN Σακά Χίσλοπ κατέρρευσε on camera

Την τρομακτική στιγμή που ο πρώην αστέρας της Premier League Σακά Χίσλοπ καταρρέει και ο συμπαρουσιαστής του ESPN εκλιπαρεί για βοήθεια κατέγραψε κάμερα.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη πριν από το φιλικό προετοιμασίας της Κυριακής το βράδυ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν.

Αλλά αφού κατατρόμαξε τους συναδέλφους και τους τηλεθεατές, «ο Hislop έχει πλέον τις αισθήσεις του και αναρρώνει», με τον συμπαρουσιαστή του να τον αποκαλεί -αστειευόμενος- «ανόητο», μετέδωσε η βρετανική Sun.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στιγμή που καταρρέει ο σχολιαστής του ESPN on camera:

Ο πρώην τερματοφύλακας της West Ham και της Newcastle, 54 ετών, αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 2007 και εργάζεται τώρα ως ειδήμων για τον αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ESPN.

Ο Hislop τρόμαξε πολύ τους τηλεθεατές και τον παρουσιαστή του ESPN Dan Thomas όταν λιποθύμησε ζωντανά στον αέρα πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Με τη θερμοκρασία στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια να κυμαίνεται γύρω στους 30 βαθμούς Κελσίου, δραματικά πλάνα κατέγραψαν τη στιγμή που ο Χίσλοπ άρχισε να ταλαντεύεται πριν πέσει προς τα εμπρός και στο έδαφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας πανικόβλητος Thomas πήγε αμέσως στο πλευρό του, ενώ φώναζε για ιατρική βοήθεια. Και η κάμερα έκοψε γρήγορα σε διαφημιστικό διάλειμμα, αφήνοντας τους θεατές εμβρόντητους.

«Έχει τις αισθήσεις του και αναρρώνει»

Αλλά η σέντρα έγινε αφού το ESPN επιβεβαίωσε ότι ο Σάκα είχε τις αισθήσεις του και αναρρώνει.

Ο συμπαρουσιαστής του παρέδωσε ένα καλό μήνυμα στο ημίχρονο επιβεβαιώνοντας τα «καλά νέα».

Κοιτάζοντας εμφανώς ανακουφισμένος, είπε: «Έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, νομίζω ότι είναι λίγο αμήχανος για όλα αυτά».

«Ζήτησε συγγνώμη. Δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να τραβάει την προσοχή», δήλωσε ο Dan Thomas.

«Προφανώς, είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε οποιαδήποτε διάγνωση, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Shaka έχει τις αισθήσεις του και μιλήσαμε και με την οικογένειά του, γιατί φαντάζεστε πώς είναι να το βλέπετε αυτό να συμβαίνει ζωντανά» πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μιλήσαμε με τη σύζυγό του και τα πράγματα φαίνονται εντάξει».

Στη συνέχεια ο Thomas αστειεύτηκε: «Ανόητε Shaka»…


Πηγή