Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Basket League: Εκτός έδρας αποστολές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, εντός με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 11η αγωνιστική της Βasket League.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Πάτρα για μια δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα, το Περιστέρι φιλοξενεί την ΑΕΚ Βetsson, ενώ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εντός έδρας με τον Απόλλωνα Πατρών.

Στο ματς που προηγείται χρονικά (15:00, ΕΡΤ3) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ με τους «ερυθρόλευκους» να προέρχονται από το διπλό κόντρα στην Βιλερμπάν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα σε μια εύκολη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το Περιστέρι αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Βetsson (17:15, ΕΡΤ3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει εξασφαλίσει την θέση της στο Final-8 του Κυπέλλου μετά την ήττα του Κολοσσού από το Μαρούσι.

Στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής ο Προμηθέας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα (20:15, ΕΡΤ3), με τους «πράσινους» να προέρχονται από δύο σημαντικά διπλά στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Απών θα είναι ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ οι Πατρινοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χάντερ Χέιλ λόγω τραυματισμού.


Πηγή